Narrowcasting

Jouw klanten persoonlijk welkom heten op de schermen bij de receptie? Realtime zien of de bezoekers een paraplu mee naar buiten moeten nemen? Of de ontruimingsoefening van volgende week aankondigen? Met behulp van Building Connect Narrowcasting gaat dit allemaal heel eenvoudig.

VIDEOWALLS

Hoe groter, hoe indrukwekkender. Versterk je boodschap door je content op schermen weer te geven die een hele muur beslaan. Kies voor standaard, groot of creatief formaat en zorg ervoor dat je publiek de ogen uitkijkt.

INTERACTIEF

Gebruik interactieve beeldschermen en touchscreens, in combinatie met interactieve applicaties, voor het reserveren van ruimtes. Of installeer een overzichtelijke kiosk voor meer informatie over jouw bedrijf.

AUDIO

Bedien de audio in elke ruimte met slechts één klik op het scherm. Kies de perfecte audio voor elk moment: of je nu overschakelt van radio naar Bluetooth, een presentatie of een microfoon, het gaat allemaal moeiteloos en naadloos.

WAYFINDING

Ideaal voor bedrijfsverzamelgebouwen en co-working spaces: toon op een scherm een duidelijk overzicht van alle verschillende ruimtes binnen het gebouw, compleet met aanduidingen waar elke ruimte zich bevindt.

Met eenvoudige instructies of via onze servicedesk hou je de informatie in jouw pand altijd zichtbaar en actueel. Wil je op elk scherm een andere boodschap tonen? Geen probleem, alles is flexibel in te stellen.

NEEM CONTACT OP

Heb je vragen? Wij helpen graag! Neem contact met ons op via e-mail of telefoon.