Terug naar overzicht

De beste AP’s vind je bij Building Connect

Bij Building Connect zijn we al een aantal jaren actief met WiredScore-certificeringen.
We hebben al veel gebouwen geholpen om door de strenge eisen van deze certificering heen te komen. Een WiredScore-geaccrediteerde professional (AP) heeft de kennis en expertise op het gebied van digitale connectiviteit van gebouwen die nodig zijn voor de implementatie van de WiredScore-certificering. WiredScore en SmartScore zijn niet alleen van toepassing op werkomgevingen, maar ook op woonomgevingen.

Steeds vaker wordt bij gebouwen de functiemenging geoptimaliseerd door middel van slimme connectiviteit. Of het nu gaat om werk- of woonruimte, een goed werkende en veilige infrastructuur is essentieel. En juist bij de wooncomponent is het van belang dat de connectiviteit op een andere manier wordt aangepakt dan bij een kantooromgeving.

Bij Building Connect hebben we de AP’s die voorzien in de behoefte van een goed advies, zowel voor werk- als woongebied. En helpen we ontwikkelaars, gebouwbeheerders of gebouweigenaren bij het realiseren van een hoogwaardige en betrouwbare connectiviteit.

We zijn dan ook ontzettend trots dat met het behalen van hun WiredScore Home-certificering Eddy Klercq en Patrick Groen zijn toegetreden tot een zeer exclusieve groep van WiredScore AP’s. Ze zijn de enige professionals in Nederland met alle vier de specialismen, namelijk WiredScore Home, WiredScore Occupied, WiredScore Development en SmartScore. Om een idee te geven: er zijn minder dan 20 AP’s in Europa die gecertificeerd zijn om alle WiredScore-onderdelen te mogen begeleiden.

Meer weten over de meerwaarde van WiredScore? Of wil je deze AP superstars in levenden lijve ontmoeten?
Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Andere blogs

Belangrijke wijzigingen Building Connect en NDI

Hopelijk ben je klaar voor een mooie zomer. Wij in ieder geval wel. Deze zomer...

Lees meer